logo bilzen

Nieuws

Ever Meulen's Beeldenpark volledig!

Ever Meulen liet onlangs de laatste twee beelden plaatsen in het Park Haffmans. Daarmee is zijn Beeldenpark volledig (voorlopig althans, Ever droomt nog van een drummer om zijn band compleet te maken). Bij de bandleden ontbreekt van sommige het gezicht… Dat geeft bezoekers de kans om even in de schoenen van de sterren te schuiven en zélf een keer op Jazz Bilzen te staan. Ever Meulen gaf bij de opening alvast het goede voorbeeld. Wedden dat zo’n foto jou gegarandeerd veel likes op Facebook oplevert?

Jazz Bilzen op TV

Vrijdag 1 augustus kan je Jazz Bilzen weer op TV zien. In het programma '1000 ZONNEN' op Eén (onmiddellijk na het Journaal rond half acht en herhaling rond middernacht) zit er bij 'De Zomer van Toen' een mini-Belpop met Marc Cambré over Jazz Bilzen. De opnames werden twee weken geleden gemaakt op diverse locaties in Bilzen.

The Stage opent opnieuw de deuren

Op woensdag 3 juni opent de unieke tentoonstelling over Jazz Bilzen opnieuw de deuren. In het Borrehuis duik je met de boeiende expo ‘The Stage’ achter de schermen van Jazz Bilzen. Dankzij legendarische beeld- en geluidsfragmenten beleeft de generatie die het festival heeft meegemaakt (of erbij had willen zijn) alles opnieuw en ontdekt de jonge generatie de muzikale erfenis van toen.

De toegang tot 'The Stage' is gratis. (Borreberg 30, Bilzen)

Intieme concerten in The Stage

Ook dit jaar organiseren we een nieuwe reeks concerten in het Jazz Bilzen museum 'The Stage' in het Borrehuis (Borreberg 30, tegenover de brandweer).
Elke avond spelen 2 Limburgse bands een intieme set in de unieke setting van The Stage. De concerten beginnen telkens om 20u00 en de toegang is gratis.

za 3/09
Tom Wolfs
Anthe

vrij 9/09    
Extire
Horses Blew Fire

vrij 7/10     
Monroe
St James

za 15/10   
Bazelmans
Lazy Red Cheeks

vrij 28/10    
Volgt nog
Home Defeat