logo bilzen

Jazz Bilzen-boek

Jazz Bilzen-boek

Historicus Koenraad Nijssen heeft, samen met de Stad Bilzen en de vroegere organisator vzw jazz bilzen, een historisch verantwoord en vlot leesbaar boek geschreven over de ‘moeder van alle festivals’. ‘Jazz Bilzen, tijd voor muziek (en veel meer …) 1965 - 1981’ is een prachtig boek dat vol anekdotes, foto’s, interviews, publiciteitsmateriaal, lijstjes,…staat en biedt de lezer een beeld van wat Jazz Bilzen heeft betekend. Hiervoor werden zo veel mogelijk bronnen aangeboord en zijn er heel wat interessante illustraties geselecteerd.

Er zijn wellicht heel wat mensen met speciale herinneringen aan het festival die met dit boek een uniek document in huis halen. En voor diegenen die te jong zijn om Jazz Bilzen te hebben meegemaakt, is het de ideale manier om de voorloper van hun Rock Werchter en Pukkelpop alsnog te leren kennen.

Het boek kost 39.50 euro en is te koop bij:

  • Meetinpoint (Dienst Toerisme in het oud stadhuis op de Markt te Bilzen)
  • Standaard Boekhandel (Markt te Bilzen)
  • Dienst voor Toerisme in Alden Biesen, Rijkhoven te Bilzen
  • Vrijetijdsbalie in De Kimpel, Eikenlaan te Bilzen

U kan het boek ook rechtstreeks bestellen bij Stad Bilzen en per post laten versturen door het verschuldigde bedrag van € 50,50 (€ 39,50 voor de aankoop van het boek + € 11 voor de verzending) over te schrijven op rekeningnummer BE 50 0910 0046 4518 van de Stad Bilzen, met duidelijke vermelding van uw naam, leveringsadres en 'boek Jazz Bilzen'. Na betaling wordt het boek dan verzekerd naar u toegestuurd.